logo

ASHA prehrievací bylinný nápoj s korením

PRÍRODNÝ LOW CARB LACTO FREE GLUTEN FREE

Nechajte svoje telo prehriať s bylinným nápojom Asha

Pôvod:
Česko
Objem:
2g
Značka: ASHA
Záručná doba: 24 mesiacov
Kód: vzorka OW5225
EAN: 8596036001118
Dostupnosť: skladom 10 ks
0.60 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Bylinný nápoj, ktorý je skvelým doplnkom stravy a aj pri nachladnutí. Prehreje telo zvnútra, podporí funkciu dýchacieho systému a zlepší vašu imunitu. Asha nápoj je zložený z prírodných a BIO prísad najvyššej kvality.

Použitie prehrievacieho bylinného nápoja Asha

Obsah vrecka nasypte do čajového hrnčeka a zalejte s 2 – 3dl horúcou vodou nad 80°C.  Zmes ASHA nechajte 5 až 10 minút lúhovať a občas premiešajte, potom môžete piť.  Výsledný výluh môžete precediť, pre vyššiu účinnosť je vhodnejšie vypiť celú zmes vrátane usadeniny.  Zmes ASHA nie je dosladzovaná, čím vynikne chuť každej jej zložky.  Samozrejme ho môžete piť bez cukru alebo ľubovoľne podľa chuti dosladiť cukrom, čakankovým sirupom či medom.

Tulsi je bazalka posvätná (Ocimum Sanctum) posilňuje imunitu, má upokojujúce schopnosti a liečivú silu.

Mäta pieporná je silno aromatická rastlina, povzbudzujúca tvorbu a vylučovanie žlče, zmierňuje nafukovanie a uvoľňuje kŕče.

Citrónová tráva (Cymbopogon citratus) má liečivé účinky v oblasti znižovania cholesterolu, posilňovania imunity a podporu pohybového ústrojenstva.  

Mäta prieporná (Mentha Piperita) pomáha pri bolesti, nafukovaní a kŕčoch, priaznivo pôsobí na aktivitu žlčníka a pečene, vplýva aj na syndróm dráždivého čreva  a pomôže aj dýchacím cestám.

 

Zloženie: Bio tulsi, bio mäta pieporná, bio citrónová tráva, bio zázvor, bio škorica, bio kurkuma, bio korenie čierne, korenie kubebové, korenie dlhé, galangal, sladké drievko koreň, rímska rasca, rasca koptská, koriander, sumah, černuška siata

Upozornenie a skladovanie: Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Nie je určený deťom, tehotným a dojčiacim ženám. Skladujte mimo dosahu detí. U citlivých osôb na rímsku rascu možnosť fotosenzibilizácie.